O seu carrinho de compras

O seu cesto está atualmente vazio

  • +400 automóveis danificados em stock

BMW 2-Serie Airbag Set+Module (6837160)

Ben je op zoek naar een vervangende Airbag Set+Module voor jouw BMW 2-Serie? Bij Autohandel Didier in Waregem hebben we precies wat je nodig hebt. Deze Airbag Set+Module met het onderdeelnummer 6837160 is geschikt voor verschillende modellen binnen de BMW 2-Serie.

Veiligheid staat voorop bij BMW en daarom is het essentieel om ervoor te zorgen dat alle airbags in jouw voertuig naar behoren functioneren. De Airbag Set+Module is een cruciaal onderdeel van het airbagsysteem en zorgt ervoor dat de airbags op het juiste moment geactiveerd worden in geval van een botsing.

Dit tweedehands onderdeel is zorgvuldig gecontroleerd en getest, zodat je gegarandeerd bent van de kwaliteit en functionaliteit. Door te kiezen voor een originele BMW Airbag Set+Module weet je zeker dat het perfect past en voldoet aan de hoge standaarden van BMW.

Met de Airbag Set+Module (6837160) voor de BMW 2-Serie ben je verzekerd van een veilige rijervaring voor zowel de bestuurder als de passagiers. Het is belangrijk om defecte airbags direct te vervangen om maximale bescherming te garanderen in geval van een ongeval.

Bij Autohandel Didier maken we het eenvoudig om dit essentiële onderdeel te bestellen en te laten bezorgen. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor jouw BMW 2-Serie. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats direct een bestelling via onze website.

foi adicionado ao seu cesto